Horoskop

HOROSKOP ZA 30. JUL 2020.

OVAN

Iako razmatrate da promjenite posao, osjećaj sigurnosti koje vam sadašnje mesto pruža vam ne daje da se tako lako odlučite na taj korak. Niste baš sigurni šta tačno osjećate prema svom partneru. Gubitak apetita.

BIK

Usljed manjka koncentracije i prevelikog umora pravite više grešaka nego obično. Danas vam je jedan od lošijih dana. Osjećate kao da vam je partner jedini čvrst oslonac u životu. Problemi sa niskim pritiskom.

BLIZANCI

Danas ćete imati poteškoća da dođete do informacija koje su vam potrebne zbog čega ćete se osjetiti isfrustrirano. Trenutno stanje u vašoj vezi vam odgovara i ne želite da bilo šta mijenjate. Potrebno vam je više sna.

RAK

Dobro ste raspoloženi i želite da raširite dobru atmosferu na svoje poslovno okruženje. Čeka vas jedan pozitivan dan na poslu. Ukoliko ste danas započeli novu vezu, ona će biti dugotrajna i veoma značajna. Osjetljiv predeo zglobova.

LAV

Danas ste napetiji nego obično i skloni naglim i nepromišljenim potezima. Pazite da ne ugrozite neki važan poslovni poduhvat. Voljena osoba kao da vam ukazuje sve manje pažnje, što vas povrjeđuje. Moguća je ukočenost.

DEVICA

Danas će vam smetati monotona atmosfera i rutina kojom se sve radi. Pokušaćete da napravite neke promjene. Ako ste u braku, možete da očekujete lijepo iznenađenje od svog partnera. Provjerite nivo holesterola.

VAGA

Danas ćete bez većeg pritiska obaviti i više posla nego obično. Dan vam je izuzetno povoljan na ovom polju. Moguće je da ćete spontano ostvariti neko poznanstvo koje će u daljoj budućnosti da preraste u vezu. Odlično se osjećate.

ŠKORPIJA

Ovo je dobar period za poboljšanje materijalne situacije. Moguće je da ćete imati više posla nego obično, ili ćete naći neku novu opciju da zaradite. Imate jako mnogo povjerenja u voljenu osobu. Izbjegavajte unos šećera.

STRELAC

Nagomilalo vam se previše posla od ranije, a i vaš umor se samo akumulira. Danas je najbolje da malo odmorite kako ne biste kolapsirali. Veoma ste zaljubljeni i misli o voljenoj osobi vas ispunjavaju. Problemi sa glavoboljom.

JARAC

Ne čekaju vas nikakve dodatne obaveze ili veliki preokreti. Na poslu će dan proteći krajnje mirno. Moguće je da vodite teške unutrašnje borbe sa sobom, ali ne želite da o njima iko zna. Cirkulacija vam je malo slabija.

VODOLIJA

Današnja atmosfera u radnom okruženju je prilično napeta i vi ste nervozniji nego obično. Moguće je da u vašem ljubavnom životu trenutno postoji više mogućnosti za vezu. Povišen pritisak vam stvara probleme.

RIBE

Moguće je da će doći do manjih promjena na radnom mjestu sa kojima nećete biti baš zadovoljni. Ipak one neće ostaviti nikakve trajne posljedice. Ako ste zauzeti, provešćete lijep dan sa partnerom. Ukočenost vas prati.