Horoskop

Horoskop za 25. novembar

OVAN

Razmišljate u smeru proširivanja posla na inostrano tržište. Angažujete se u smeru dobijanja informacija šta zakon kaže povodom toga. Totalno ste nezainteresovani za brak i partnerku. Zdravlje je zadovoljavajuće.

BIK

Pokušavate da prevazićete poslovne teškoće, ali vam to ne ide od ruke. Iako ste obeshrabreni i dalje ste uporni da postignete cilj. Smeta vam što je bračni partner fokusiran na sve oblasti sem na bračnu. Imunitet je u padu.

BLIZANCI

Tvrdoglavi ste, uporni, ne odustajete od cilja iako je očigledno da postoje veće teškoće. Emotivno ste frustrirani i verujete da nikada nećete naći pravu osobu za sebe. Mišići su slabi. Bilo bi dobro da počnete da vežbate.

RAK

Zadovljni ste kako se posao razvija. Ukoliko imate zakazano ročište proći ćete odlično na sudu. Brak je u krizi. Imate utisak da šta god da pokušate nema mu spasa jer su se partnerove emocije ugasile. Zdravlje je stabilno.

LAV

Bilo bi dobro da izbegavate pregovore ili da pošaljete nekog da vas zameni. Prilično ste rigidni, nepopustljivi da vas očekuje fijasko za pregovaračkim stolom. Zadovoljni ste kako se veza razvija. Zdravlje je stabiln

DEVICA

Toliko ste nezadovoljni poslovnom saradnjom da je iznenada prekidate. Zbog finansija ste prilično zabrinuti i nervozni. Totalno ste nezainteresovani za menjanje statusa slobodne osobe. Nervi su osetljivi.

VAGA

Posao je stabilan, a posao obavljete bez žurbe, u radnoj ali opuštenoj atmosferi. Smarate partnera pričajući mu jedno isto i zahtevajući da on promeni svoje ponašanje što mu ne pada na pamet. Zdravlje je odlično.

ŠKORPIJA

Očekuje vas ozbiljan razgovor sa nadređenom osobom. Nije zadovoljna vašim rezultatima. Daje vam savete i sugestije kako da rešite probleme. U potpunosti ste prepuštate emocijama. Prezadovoljni ste vezom. Moguća je glavobolja.

STRELAC

Problemi su se toliko nagomilali da ne uspevate da ih rešite. Ne prija vam pritisak na poslu. Bračni partner vam pruža podršku koja vam je u ovom periodu neophodna. Jako ste nervozni i zabrinuti. Potreban vam je odmor.

JARAC

Tajni poslovni pregovori odlično napreduju. S kolegama pravite dugoročne planove. Na polju ljubavi nema nikakvih dešavanja i to prihvatate kao neminovnost. Zdravlje je stabilno. Odmarate uz knjigu, muziku ili piće.

VODOLIJA

Odličan je dan za rešavanje sudskih pitanja. Sve se odvija u vašu korist. Zbog toga se osećate moćno i pobednički. Prezadovoljni ste vezom. Uživate u opuštenom odnosu sa partnerom. Zdravlje je stabilno.

RIBE

Vaš uspeh je odjeknuo. Uživate u pohvalama. Osećate se samouvereno. Odnos sa bračnim partnerom je stabilan. U opuštenoj atmosferi razmenjujete informacije o tekućim dešavanjima. Zdravlje je odlično.