Horoskop

HOROSKOP ZA 25. AVGUST 2020.

OVAN

Moguće je da ćete na poslovnom polju imati neke manje probleme kada je u pitanju papirologija i administracija. Imate mogućnost da na ljubavnom polju upoznate osobu koja vam odgovara. Dobro se osjećate.

BIK

Pred vama je izuzetno povoljan dan za početak nekog novog poslovnog projekta. Zadovoljni ste ljubavnom situacijom. Možete da očekujete da će vam partner biti maksimalno posvećen. Zdravlje vam je sasvim dobro.

BLIZANCI

Moguće je da ćete imati neke probleme na poslu i da ćete biti skloni svađama i nesporazumima sa saradnicima. Priželjkujete promjene u vašem braku. Moguće je da ulazite u monotoniju. Moguća je prolazna glavobolja.

RAK

Današnji dan vam donosi neke manje poslovne probleme. Povedite računa da sami ne reagujete previše ishitreno. Ukoliko vam se dopada neko, sada vas očekuje prilika za početak veze. Moguća je nesanica.

LAV

Spremni ste da pokažete svoja poslovna umijeća i talente. Možete da očekujete povoljan dan za posao. Uživate u svom životu i u svojoj slobodi. Sada momentalno ne osjećate spremnost za novu ljubavnu vezu. Problemi sa nervima.

DEVICA

Možete da očekujete poboljšanje na poslovnom polju. Uspješno ćete riješiti manje probleme koje ste imali. Sa voljenom osobom polako planirate brak i zajednicu. Maštate o ozbiljnijim promjenama. Manji problemi sa očima.

VAGA

Dobijate priliku da na poslovnom polju ostvarite unapređenje. Možete da očekujete pozitivan period. Možete da dođete do zanimljivog susreta sa osobom sa kojom flertujete. Osjećate spremnost za vezu. Imate višak energije!

ŠKORPIJA

Finansije vam idu na bolje i zbog toga se osjećate zadovoljno i sigurno u sebe. Dosta toga vam ide jako dobrim tempom. Ukoliko budete pokazali previše ljubomore prema partneru, to ga može udaljiti od vas. Izbjegavajte cigarete.

STRELAC

Očekuje vas povoljan period da na poslovnom polju ostvarite svoje planove. Sudbina je danas na vašoj strani. Ukoliko ste slobodni dolazi vam prilika za poznanstvo sa osobom koja će vam emotivno prijati. Sklonost alergijama.

JARAC

Možete da očekujete prilično naporan dan. Potrebno vam je dosta vremena kako bi završili sve poslovne obaveze. Možete da očekujete povoljan dan za neki izlet ili kraće putovanje sa partnerom Povećajte unos vitamina.

VODOLIJA

Neophodno je da se više posvetite poslu ako zaista osjećate da ste spremni da napredujete na ovom polju. Ako budete bili spremni da preuzmete inicijativu prema osobi koja vam se dopada, moguć je početak veze. Nesanica vas muči.

RIBE

Očekuje vas period u kojem vam neće biti lako da sve poslovne probleme razriješite sami. Ako ste slobodni, okrećete se novim poznanstvima. Možete da očekujete pozitivan dan za polje flerta. Povećajte unos vitamina.