Horoskop

Horoskop za 23. novembar 2020.

Ovan

Trudite se da uspostavite poslovni dogovor sa stranom firmom jer vas zanima izlazak na strano tržište. Uživate u stabilnoj vezi. Možete sebe da zamislite u braku s voljenom osobom. Pritisak je nestabilan.

Bik

Izuzetno vam je stalo da krenete u zajednički projekat sa strancima, ali se pregovori ne odvijaju najbolje. Prilično ste posesivni i to voljenoj osobi ne prija. Zahteva da joj više verujete. Mogući su problemi s bešikom.

Blizanci

Nadređena osoba vas poziva na razgovor. Želi da čuje vaše mišljenje o projektu na kome radite. Više se žalite, nego hvalite postignutim. Prija vam otvoren razgovor sa partnerom o dnevnim dešavanjima. Štitna žlezda je osetljiva.

Rak

Niste realni kada je posao u pitanju. Očekujete veće rezultate, pa ste razočarani postignutim. Nezadovoljni ste ponašanjem partnera. Njegova nezainteresovanost vas boli. Donosite odluku da povedete računa o ishrani.

Lav

Uspevate da rešite ozbiljan poslovni problem. Nakon toga se posao mnogo lakše i brže obavlja. Niste sigurni šta simpatija oseća prema vama, tako da ne insistirate na druženju. Mogući su problemi sa grlom.

Devica

Iako ste maksimalno fokusirani na obaveze, posao ne napreduje brzinom kojom želite. Imate simpatiju, ali ste u nedoumici šta ona tačno želi i da li je prava osoba za vas. Očekuju vas problemi sa cirkulacijom.

Vaga

Poslovna situacija je stabilna. Posao obavljate u radnoj, ali opuštenoj atmosferi. Ne uspevate da rešite probleme u vezi. Umesto toga samo nalazite mane partneru. Partneru ne prija veza. Zdravlje je odlično.

škorpija

Donosite odluku da prekinete poslovnu saradnju. Imate utisak da je to trebalo da uradite mnogo ranije. Zadovoljni ste emotivnom sferom. Posvećujete se partneru u potpunosti, a i on vama. Problemi s reumom.

Strelac

Poslovni razgovor se ne odvija u željenom smeru i druga strana ne pristaje na saradnju s vama. Zabrinuti ste zbog loših finansija. Bračni partner vam uliva osećaj sigurnosti i svrhe. Gledajte da podignete imunitet.

Jarac

Očekuju vas teški poslovni pregovori. Druga strana je iskusan igrač, ali ni vi ne zaostajete za njim. Uspevate da postignete kompromis. Bezrazložno ste ljubomorni. Voljena osoba postaje pažljivija prema vama. Nervi su osetljivi.

Vodolija

Prezadovoljni ste saradnjom sa strancima. Planirate da se proširite poslovnu saradnju sa inostranstvom. Očekuje vas finansijski dobitak kojim ste zadovoljni. Komunikacija s partnerom je dinamična. Zdravlje je dobro.

Ribe

Zadovoljni ste kako se posao odvija. Imate utisak da je vreme da se pozabavite novim poslovnim ciljevima. Razmišljate o osobi koja vam se dopada, ali ne radite ništa da joj se približite. Zdravlje je stabilno.