Horoskop

HOROSKOP ZA 22. JUL 2020.

OVAN

Probleme koje ste imali rješavate uz pomoć svojih saradnika. Polako vam se poslovna situacija mijenja na bolje. Dopustite simpatiji da vas bolje upozna i da razvijete dublji odnos. Čeka vas početak veze. Bolovi u grlu.

BIK

Možete da očekujete pozitivna dešavanja na polju posla. Konačno ostvarujete neke važne kontakte na ovom polju.. Moguće je da ste počeli da se udaljavate od partnera. Pojačan apetit je naglašen.

BLIZANCI

Ako se budete dovoljno potrudili, uspjećete da završite poslove koje smatrate važnim. Nježnost i romantika su vam potrebni u odnosu sa voljenom osobom kako bi vaša veza mogla da ostane dobra. Problemi sa vrtoglavicom.

RAK

Uskoro će vam se ukazati mogućnost za novu poslovnu saradnju do koje dolazite preko preporuke. Ukazaće vam se prilika da opet obnovite komunikaciju sa osobom iz prošlosti. Mogući problemi sa nesanicom.

LAV

Generalno vam je povoljan dan kada je u pitanju posao i sa lakoćom možete da ostvarite sve ono što želite. Odlično se slažete i nemate probleme u komunikaciji sa osobom do koje vam je stalo. Povećajte unos vitamina i minerala.

DEVICA

Potrudićete se da se bolje organizujete jer vam trenutno situacija na polju posla nije baš sjajna. Izbjegavajte svađe sa partnerom. Moguće je da ste oboje skloni pretjerivanju i optuživanju. Prilično ste osjetljivi na polju zdravlja.

VAGA

Lako dolazite do novih prilika za posao. Spremni ste da se upustite u manje poslovne rizike danas. Lijepo se slažete i iskreno se volite, pa je odnos sa partnerom dobar. Možete da očekujete dobar period. Zdravlje je solidno.

ŠKORPIJA

Imaćete priliku da se okrenete ka novim saradnjama i prilikama da proširite svoj posao na neki način. Pred vama su nove komplikacije sa voljenom osobom, koje nećete lako prevazići. Povedite računa o ishrani.

STRELAC

Moguće je da ste malo razočarani poslovnom situacijom u kojoj se nalazite.Imate manjak. Konačno ćete pronaći kompromis sa osobom do koje vam je stalo. Vaša veza ipak može da se spasi. Posjetite ljekara radi kontrole.

JARAC

Raspoloženi ste za nova poslovna dešavanja i spremni ste da ostvarite nove kontakte koji će vam biti značajni. Povoljan je dan za nova poznanstva ako ste slobodni. Možete da očekujete dobru situaciju. Pazite na zdravlje.

VODOLIJA

Možete da računate na pozitivan ishod poslovnih događaja na polju posla. Situacija vam ide u prilog. Novi poznanik vam pokazuje osjećanja, a ni vi niste ravnodušni. Moguć je zanimljiv susret. Redovno kontrolišite pritisak.

RIBE

Važno je da usmjerite svoju energiju u konstruktivnom pravcu i da se posvetite svom poslu na što bolji način. Ako želite da se dese neke promjene po pitanju vašeg odnosa sa partnerom, na tome treba i da radite. Prijaće vam odmor.