Horoskop

HOROSKOP ZA 2. AVGUST 2020.

OVAN

Nije povoljan dan za posao. Potrudite se da ne pravite veće greške kako ne bi kasnije bili nezadovoljni. Ukoliko ste u braku, spremni ste da sa voljenom osobom otvorenije razgovarate na temu djece. Problemi sa stomakom.

BIK

Izbjegavajte pretjerivanje kada je u pitanju vaš posao. Moguće je da ste skloni tome da se zatrpate obavezama. Vaše impulsivno ponašanje bi moglo da vam ugrozi odnos sa partnerom, skloni ste svađama. Problemi sa sinusima.

BLIZANCI

Finansije su vam sada slaba tačka i zbog toga se osjećate nekako uzdrmano. Niste baš zadovoljni svojom poslovnom situacijom. Niste sigurni u svoja osjećanja trenutno. Povedite računa o štitnoj žlezdi koja je osjetljiva.

RAK

Na polju posla sada jako malo stvari zavisi od vas. Moguće je da ne osjećate da ste spremni za veće promjene. Djelujete nezainteresovano iako se zapravo samo plašite da voljenoj osobi pokažete osjećanja. Glavobolja.

LAV

Moguće je da imate utisak da je dosta toga sada protiv vas kada je u pitanju poslovno polje. Moguće je da ste ljubomorni i da vam nije lako da kontrolišete svoju posesivnost u odnosu sa partnerom. Podložni ste depresiji.

DEVICA

Potrudite se da ipak budete malo diplomatičniji kada je u pitanju vaše polje posla. Izbjegavajte sukobe. Želite novu ljubav iako sa starom još niste do kraja raskrstili. Pred vama je period koji je nestabilan. Problemi sa cirkulacijom.
VAGA

Nemojte se da se danas ne izlažete poslovnim rizicima kako ne bi imali veće probleme na ovom polju. Moguće je da osjećate da je vrijeme da se stavi tačka na vaš odnos sa osobom do koje vam je stalo. Ukočenost vas muči.
ŠKORPIJA

Potrudite se da se posvetite svom poslu maksimalno. Izbjegavajte probleme zbog nedostatka pažnje i koncentracije. Dopada vam se osoba koja je misteriozna i ne otkriva vam previše o sebi. Problemi sa holesterolom.

STRELAC

Potrudite se da sa poslovnim saradnicima nađete zajedničko rešenje, da ne radite sve samo na svoju ruku. Očekuje vas period u kojem možete imati manje ljubavne probleme u odnosu sa partnerom. Ukočenost vas muči.
JARAC

Očekuje vas prilično povoljan dan kada je u pitanju polje posla. Zadovoljni ste svojim okolnostima. Možete da očekujete da ćete u odnosu sa partnerom uspjeti da ostvarite razumjevanje. Pazite na krvotok.
VODOLIJA

Sklapanje novog dogovora na polju posla vam dolazi. Bićete zadovoljni aktuelnim promjenama. Flertujete i spremni ste da napravite prvi korak kako bi došli do nove ljubavne veze. Mogući su manji problemi nogama.

RIBE

Nastavlja vam se dobar perod u kojem ćete na poslovnom polju imati stabilnost i ostvarenje ciljeva. Osjećate se dobro pored partnera sa kojim planirate brak i djecu. Zadovoljni ste vašim odnosom. Moguće je da ste skloni gojenju.