Horoskop

HOROSKOP ZA 19. SEPTEMBAR 2020.

OVAN

Raspoloženi ste za komunikaciju, ali ne i za poslovne ustupke. Emotivno ste prezadovoljni i spremate poklon iznenađenje drugoj polovini. Disajni organi su osjetljivi, pa treba da se pripazite hladnih napitaka.

BIK

Ovo je povoljan dan za priliv finansija što će pozitivno uticati na vaše raspoloženje. Poslom ste zadovoljni. Uživate u ljubavi i sa partnerkom planirate kraći put – izlet u prirodu, nedaleko od mjesta gdje živite. Osjećate se dobro.

BLIZANCI

Nezadovoljni ste situacijom na poslu i razmišljate šta treba da uradite i promjenite da bi došlo do promjene situacije. Imate potrebu za druženjem, tako da sa partnerkom organizujete susret sa prijateljima. Sinusi su osjetljivi.

RAK

Sa puno optimizma planirate nove poslovne poduhvate. Ljubav vam ne ide od ruke i razmišljate gde to griješite kada su ljubavni odnosi u pitanju. Zdravlje je solidno, a odlazak u prirodu vam prija.

LAV

Poslovno ste na kraju snaga. Treba vam odmor da bi mogli da nastavite da se borite protiv poslovnih problema. U emotivnom smislu dan je odličan za kraći put sa partnerkom koji vam podiže raspoloženje. Zdravlje je nepromijenjeno.

DEVICA

Koristite intuiciju za pravljenje poslovnih planova i pristup poslovnim saradnicima. Nezadovoljni ste emotivnom sferom i imate utisak da taj segment života ne kontrolišete. Zdravlje je zadovoljavajuće.

VAGA

Zadovoljni ste poslom i pravite konkretne poslovne planove za naredni period. Na polju ljubavi čeka vas iznenadno poznanstvo i ljubavna ponuda za koju nećete biti sigurni da li treba da je prihvatite. Zdravlje je dobro.

ŠKORPIJA

Neraspoloženi ste za poslovne obaveze tako da je za vas mnogo bolje da se dobro odmorite nego da razmišljate o poslu. Partnerka vas obavještava o tome da je brine odnos sa prijateljicom. Fizički ste slabi.

STRELAC

Raspoloženo pravite poslovne planove ubijeđeni u svoje sposobnosti i poslovni uspjeh. Emotivno ste potonuli, ne radite ništa da sebi pomognete, jer ne vidite izlaz iz situacije. U fizičkom smislu osjećate se dobro.

JARAC

Razmišljate koju strategiju da primjenite na predstojećim poslovnim sastancima. Neki sastanci će biti odloženi u posljednjem trenutku. Imate naglašenu potrebu za ljubavlju i intimom sa partnerkom. Zdravlje je solidno.

VODOLIJA

Posao vam nije prioritet. Imate potrebu da se osamite i u miru i tišini razmislite o budućim poslovnim planovima. Zaljubljeni ste, vrijeme posvećujete drugoj polovini i na taj način punite baterije. Bubrezi su osjetljivi.

RIBE

Poslovno ste zadovoljni i pravite detaljan plan za naredni period. Imate potrebu za emotivnom bliskošću. Organizujete vrijeme tako da jedan dei posvećujete sebi, a drugi partnerki. Što se tiče zdravlja osjećate se odlično.