Horoskop

HOROSKOP ZA 19. JUL 2020.

OVAN

Očekuje vas mnogo izazova koji bi mogli da vam donesu poslovne dileme i nedoumice. Ne osjećate više istu dozu ljubavi prema voljenoj osobi i primjećujete kako se udaljavate od nje. Problemi sa urogenitalnim traktom.

BIK

Imate osjećaj velikog olakšanja jer vam se problemi na polju posla konačno pozitivno rješavaju. Trenutna situacija na polju ljubavi vam se ne dopada i niste baš zadovoljni okolnostima. Imunitet vam je oslabljen.

BLIZANCI

Dok ne raskrstite ono što je ostalo neriješeno na poslovnom polju u prošlosti nećete biti stabilni. Situacija na ljubavnom polju bi mogla da vas brine, odnos sa partnerom nije kakav ste očekivali da će biti. Ubrzan rad srca.

RAK

Moguće je da će doći do manjih komplikacija na vašem poslu danas. Zabrinuti ste zbog raznih prepreka. Iako niste spremni za novu vezu, imate udvarača koji je veoma uporan. Grudni koš je osjetljiv, pa se čuvajte.

LAV

Do rješenja problema koje imate dolazi postepeno i sada i sami vidite da svjetlo na kraju tunela postoji. Vaš partner stalno pokazuje da nije dovoljno srećan u vezi sa vama, i moguća je kriza u vezi. Sinusi su vam osjetljivi.

DEVICA

Potrebno vam je vrijeme da ostvarite planove koje imate. U budućnosti ćete biti veoma uspješni. Iako ste svjesni svojih mana kao i teških okolnosti koje prate vašu vezu, ne želite da odustanete od partnera. Povećan apetit.

VAGA

Trudite se da nađete dobar posao koji će zadovoljiti vaša očekivanja. Spremni ste da radite na poslovnoj edukaciji. Trenutni partner vam više ne odgovara i sve ste spremniji za konačan prekid te veze. Povišen krvni pritisak.

ŠKORPIJA

Sreća je na vašoj strani, pa vam poslovna situacija dolazi do razriješenja zbog kojeg ste prilično zadovoljni. Današnji dan vam donosi mogućnost za ostvarenje veze koja bi mogla da se odvija u tajnosti. Nesanica vas muči.

STRELAC

Ukazuje vam se nova poslovna prilika koju ćete morati da iskoristite u narednom periodu ako želite napredovanje. Očekuje vas period u kojem ćete imati nove nesuglasice i trzavice na polju emocija. Nervna napetost.

JARAC

Dolazite do novih ideja koje će vam za posao biti veoma korisne. Ulazite u period jako dobrih promjena. Promjenili ste mišljenje o voljenoj osobi i sada polako vaša osjećanja ka njoj jenjavaju. Imate mnogo energije u sebi.

VODOLIJA

Pokazujete spremnost da se posvetite pokretanju novih projekata koji će vam za posao biti veoma značajni. Znate da vam je potrebno novo poznanstvo kako biste mogli da prestanete da razmišljate o bivšoj. Izbjegavajte alkohol.

RIBE

Pripremite se za nove poslovne poduhvate koji će od vas zahtijevati mnogo angažovanja i posvećenosti. Osoba koja vam se dopada će pokazati da gaji podjednako interesovanje ka vama. Potrebno vam je više sna.