Zanimljivosti

Horoskop za 17. decembar

OVAN

Samopouzdanje je naglašeno. Imate utisak da sve možete da postignete. Upravo zbog toga pravite zahtevnije poslovne planove. Dopada vam se osoba koju pokušavate da šarmirate. Mogući su problemi sa hormonima.

 

BIK

Komunikacija je vaše najjače oružje. Ostvarujete komunikaciju sa predstavnicima medija i ostavljate povoljan utisak. Imate simpatiju koju pokušavate da osvojite. Druga strana nije inpresionirana vašim nastupom. Zdravlje je odlično.

 

BLIZANCI

Očekuje vas konstruktivan razgovor sa nadređenom osobom u vezi novog projekta. Druga strana ima visoka očekivanja od vas. Vaše emocije su stabilne i jake. Imate utisak da će veza večno da traje. Zdravlje je solidno.

 

RAK

Posao se odvija na zadovoljavajući način. Što se tiče finansija vaša očekivanja su preterana. U mislima vam je bivši partner. Imate želju da ga vidite, ali ne želite da vi inicirate obnovu kontakta. Moguće su povrede.

 

LAV

Iznenađeni ste novom poslovno ponudom. Toliko dobro zvuči da razmišljate da je prihvatite. Pred vama je novo poznanstvo. Druga strana ostavlja odličan prvi utisak i želite da je vidite ponovo. Pritisak je nestabilan.

 

DEVICA

Nezadovoljni ste situacijom na poslu. Iznenadne teškoće totalno remete vaš poslovni raspored. Umesto da radite šta ste planirali sada pokušavate da rešite probleme. Zadovoljni ste vezom. Očekuju vas problemi sa pritiskom.

 

VAGA

Komunikacija sa saradnicima ne teče glatko. Ne uspevate da se koncentrišete i zbog toga se ne razumete najbolje sa kolegama. Gajite ambivalentna osećanja prema partneru i ne znate koje je osećanje jače. Očekuju vas problemi sa

alergijama.

 

ŠKORPIJA

Prilično ste samouvereni, energični i sugestivni. Vi ste vođa u komunikaciji sa kolegama i namećete svoje stavove. Zadovoljni ste odnosom sa partnerom i blaženo nesvesni da ste ga idealizovali. Osećate se dobro.

 

STRELAC

Situacija na poslu je radna, opuštena i uspešna. Sve se odvija glatko. Što se tiče finansija, sledi priliv novca. Pred vama je novo poznanstvo. Druga strana vas intelektualno stimuliše, ne i emotivno. Zdravlje je solidno.

 

JARAC

Vaše samopouzdanje vam pravi više štete nego koristi. Pravite grandiozne planove, a niste svesni da nećete moći da ih realizujete. Emotivno ste zadovoljni i pružate partneru osećaj stabilnosti. Povedite računa o disajnim

organima.

 

VODOLIJA

Osećate se nesigurno zbog loših finansija. Poslovna saradnja sa inostranim saradnicima se odlično odvija. Emocije su vam žestoko proradile i trudite se da što više vremena provedete sa voljenom osobom. Raspoloženje vam varira.

 

RIBE

Samopouzdanje je vaš zaštitni znak. U potpunosti ste posvećeni obavezama, željni uspeha koji i postižete. Emotivno ste zainteresovani, ali nemate hrabrosti da simpatiji otvoreno pokažete svoje emocije. Izbegavajte alkohol.