Horoskop

HOROSKOP ZA 16. SEPTEMBAR 2020.

OVAN

Puni ste entuzijazma i sa puno optimizma se fokusirate na poslovne obaveze. Ljubav vam je u mislima, ali nikome ne želite da pokažete u kojoj mjeri ste emotivno zainteresovani. U toku je period povoljan za probleme sa alergijama.

BIK

Ne uspijevate da nađete zajednički jezik sa poslovnim saradnicima. Imate velika očekivanja kada je ljubav u pitanju i drugoj polovini upućujete nježne riječi i romantične poruke. Što se tiče zdravlja, osjećate se odlično.

BLIZANCI

Nezadovoljstvo poslom je na vrhuncu i razmišljate o ostavci. U emotivnom smislu ste impulsivni i skloni da partnerci napravite problem. Na polju zdravlja očekuju vas problemi sa eliminatornim sistemom.

RAK

Puni ste optimizma i samouvjereno se suočavate sa starim poslovnim problemima. U emotivnom ste padu i ne vidite izlaz iz situacije. U fizičkom smislu ste se ulijenili i to vam uzima zdravstveni danak.

LAV

Osjećate da su poslovni problemi preteški i teško rješivi čak i za vas. Emotivno ste zatvoreni, a partnerka pokušava da vas navede na otvoren razgovor. U fizičkom smislu osjećate nedostatak snage i volje da se pokrenete.

DEVICA

Današnji dan nije najbolje prikazan. Izuzetno ste nezadovoljni i nervozni zbog loših finansija. U emotivnom smislu ste neispunjeni, bezvoljni i nemate želju da se socijalizujete. Prija vam samoća. Zdravlje je solidno.

VAGA

Posao vam dobro ide i zadovoljni ste poslovnom situacijom. U emotivnom smislu niste opušteni i imate potencijal da ispadnete iz takta i posvađate se sa partnerom. Pazite šta jedete. Neka hrana vam neće prijati.

ŠKORPIJA

U poslovnom smislu ste totalno demotivisani i bez samopouzdanja. Partnerka vam pruža priličnu dozu razumjevanja i podrške što vam pomaže da se osjećate bolje. Što se tiče zdravlja skloni ste hroničnoj migreni.

STRELAC

O kolegama nemate povoljno mišljenje i to pokazujete na otvoren i nadmen način. Ljubav je u fazi stagnacije i imate utisak da vam stižu na naplatu greške iz prošlosti. U fizičkom smislu se osjećate snažno i dobro.

JARAC

Koristite izreku da lijepa reč i gvozdena vrata otvora i na taj način postižete poslovne ciljeve. Danas iznenada dobijate priliku da ostvarite ljubavnu avanturu. Zdravlje vam je dobro. Osjećate se mlado i lijepo.

VODOLIJA

Jako ste vrijedni, organizovani i sa puno uspjeha odrađujete poslovne obaveze. Lebdite na krilima ljubavi i intenzivno komunicirate sa partnerkom. Mogući su problemi sa nesanicom tako da ćete teško zaspati.

RIBE

Posao vas inspiriše i sve obaveze odrađujete kvalitetno, odgovorno i bez zastoja. Osjećate emotivnu sigurnost, što vam jako prija i daje osjećaj moći. Na polju zdravlja moguć je hormonalni disbalans.