Horoskop

HOROSKOP ZA 15. MAJ 2020.

OVAN

Sreća vas prati danas na svim poljima. Možete da očekujete rješavanje poslovnih problema. Uživate u flertu sa osobom koja vam se dopada i čekate pravu priliku da napravite prvi korak ka njoj. Odlično se osjećate.

BIK

Očekuje vas prilika za novi posao koji će vam biti odgovarajući. Bićete zadovoljni situacijom na ovom polju danas. Moguće je da vam se dopada osoba koja će pokazati da nije spremna za ozbiljnu vezu. Zdravlje vam je dobro.

BLIZANCI

Sklapanje novog poslovnog dogovora vam danas može biti značajno. Spremni ste da se posvetite poslu. Možete da se oslonite na svog partnera. Imate dovoljno povjerenja u osobu do koje vam je stalo. Manji problemi sa hormonima.

RAK

Dokazaćete da ste spremni da napredujete. Možete da očekujete da će sreća biti na vašoj strani danas. Potrudite se oko toga da voljenoj osobi stavite do znanja svoja iskrena osjećanja. Povećajte unos vitamina.

LAV

Pred vama je povoljan dan u kojem ćete bez većih komplikacija obaviti poslovne zadatke. Ukoliko planirate susret sa osobom koja vam se dopada, današnji dan je povoljan za to. Odlično se osjećate danas!

DEVICA

Niste baš zadovoljni situacijom na poslu. Moguće je da uskoro planirate uvođenje nekih promjena. Ukoliko ste se upustili u neobaveznu vezu, polako dolazite do odluke da taj odnos prekinete. Izbjegavajte cigarete i alkohol.

VAGA

Možete da očekujete veoma povoljan dan. Na poslovnom polju dobijate podršku koja vam je potrebna. Imate dobar odnos sa vašim partnerom koji vam pruža podršku i razumijevanje za sve. Imate dobro zdravlje.

ŠKORPIJA

Iako ste zabrinuti, uspjećete da nađete način da riješite poslovne komplikacije koje imate. Nova ljubav je pred vama. Spremni ste da budete malo otvoreniji prema osobi do koje vam je stalo. Pad imuniteta je moguć.

STRELAC

Pred vama je prilika da napredujete. Poslovno polje vam je jako dobro postavljeno danas. Ako ste slobodni, dobar je dan da otvorenije pokažete interesovanje prema osobi koja vam se dopada. Nema većih problema sa zdravljem.

JARAC

Pred vama je naporan dan kada je u pitanju posao. Neće vam biti baš lako da se organizujete. Manji nesporazumi sa partnerom vas vode do veće tenzije i nervoze u vašem odnosu. Mogući su problemi sa probavom.

VODOLIJA

Pred vama je period u kojem ćete uvidjeti svoje greške na poslovnom polju. Imate šansu da neke stvari mijenjate. Voljena osoba je spremna da se posveti vašem odnosu. Bićete zadovoljni zbog toga. Povedite računa o zubima.

RIBE

Moguće je da vam nije lako da donesete konačne odluke u vezi posla, ali osjećate da vam je promjena potrebna. Skloni ste svađama u odnosu sa voljenom osobom. Vaša veza ide nizbrdo. Povedite računa o glavoboljama.