Zanimljivosti

HOROSKOP ZA 14. SEPTEMBAR 2020.

OVAN

Iskoristite dan za komunikaciju sa saradnicima i uspostavljanje optimalnih dogovora. Kada je ljubav u pitanju, jako vam je stalo do druge osobe, ali zbog nesigurnosti može doći do problema u odnosu. Zdravlje je solidno.

BIK

Pokušajte da se uzdržite od komentara radi izbjegavanja sukoba sa nadređenom osobom. Oboje ste nespremni za kompromis. Odličan je dan za komunikaciju i bliskost sa partnerkom. Pričuvajte se hladnih napitaka.

BLIZANCI

Nervozni ste, jer vam poslovni planovi ne idu od ruke i od nekih ćete čak morati da odustanete. Nemojte kvariti odnos sa partnerkom zbog ljubomore. Kada je zdravlje u pitanju reproduktivni sistem je ugrožen.

RAK

Upornost se uvijek isplati, a sada stiže finansijska nagrada za sav uloženi trud. Na polju ljubavi ste blokirani i sami primjećujete da namete uspjeha u ovoj oblasti. Što se tiče zdravlja pričuvajte se iznenadnih povreda.

LAV

Posao stagnira i sada vam je jasno kako se osjećaju gubitnici. Na poslu su moguća neke lijepe stvari vezane za oblast ljubavi. Imaćete priliku da upoznate pričljivu i šarmantnu osobu. Kosti prave problem duži vremenski period.

DEVICA

U toku je nepovoljan dan za finansije. Očekuje vas neplaniran veći trošak. Saradnja sa strancima unosi nervozu. U emotivnom smislu ste nezadovoljni, ali nespremni za promjene. Zglobovi su prilično osjetljivi.

VAGA

Niste zadovoljni poslovnom situacijom. Sastanci neće teći glatko i imaćete problem da nametnete svoje ideje. Tvrdoglavi ste i pokušavate da nametnete partnerki svoja pravila. Mogući su problemi sa alergijama.

ŠKORPIJA

Problemi na poslu vas čine nesigurnim i frustriranim. Kad je ljubav u pitanju maštate o bivšoj partnerki koju ste idealizovali. Kada je zdravlje u pitanju mogući su problemi tipa preloma ili bola, vezanih za kosti ili zube.

STRELAC

Nerazumjevanje sa kolegama preti da eskalira i da dovede do žučnog verbalnog sukoba. Nezadovoljni ste ljubavnom sferom, ali sami ste doprinijeli stagnaciji u ovoj oblasti čega ste blaženo nesvjesni. Mogući su problemi sa venama.

JARAC

U poslovnom smislu prilično ste diplomatični i otvoreni za saradnju i kompromise. Emocije su vam snažne pa zbog ljubomore možete prilično burno da reagujete. Kada je zdravlje u pitanju prijao bi vam odmor u prirodi.

VODOLIJA

Jako ste samouvereni i smatrate da su vaši poslovni planovi najbolji. Emocije su prilično proradile i imate potrebu da drugoj strani pričate o svojim emocijama. Na polju zdravlja mogući su prolazni problemi sa bešikom.

RIBE

Vrijedni ste i obraćate pažnju na svaki poslovni detalj. Imate velika ljubavna očekivanja. Gledajte da zbog ljubomore ne napravite sasvim nepotreban problem drugoj polovini. Prisutan je disbalans hormona.