Horoskop

HOROSKOP ZA 14. AVGUST 2020.

OVAN

Napravili ste dobar poslovni dogovor koji vam donosi veče izvore prihoda. Zadovoljni ste okolnostima u kojima se nalazite. je da se potrudite da provedete više vremena sa partnerom. Zdravlje vam je jako dobro.

BIK

Imate utisak da situacija na polju posla nije dobra i zbog toga ste nezadovoljni. Potrebne su vam manje promjene. Pokažite malo fleksibilnosti. Pretjerana posesivnost bi mogla da udalji partnera od vas. Unutrašnji nemiri.

BLIZANCI

Ne preporučuje vam početak novog poslovnog projekta sada. Današnji dan vam donosi neke nepovoljne rizike. Očekuje vas period u kojem ćete imati probleme u braku. Pazite na zdravlje u narednom periodu.

RAK

Očekuju vas važne promjene na polju posla. Važno je da ni u jednom trenutku ne ispuštate sopstveni interes iz vida. Moguće je da ste se malo razočarali u partnera. Ponekad razmišljate o prekidu. Prijala bi vam dijeta.

LAV

Očekuje vas dan tokom kojeg nećete biti mnogo zauzeti. Imate dosta sreće i slobodnog vremena! Pred vama su ljubavne promjene koje niste očekivali. Sve više vam se čini da vam život liči na film. Veoma ste osjetljivi danas.

DEVICA

Nije vam teško da se izborite sa svakodnevnim poslovnim obavezama. Vaša organizacija je uvijek na visokom nivou. Niste baš otvoreni u pokazivanju svojih emocija i imate dileme u vezi simpatije. Mogući problemi sa nesanicom.

VAGA

Moguće je da ste se u prethodnom periodu bili u nedoumicama na poslovnom polju. Polje flerta vam je odlično postavljeno. Možete da očekujete da ćete imati novo poznanstvo. Povećajte unos magnezijuma.

ŠKORPIJA

Očekuje vas prilika da pokažete kreativnost koju nosite u sebi. Vaše ideje će vam donijeti napredak. Možete da očekujete zanimljivo poznanstvo. Ljubavna situacija kod vas postaje uzbudljivija. Prijala bi vam masaža.

STRELAC

Ukoliko se bavite planiranjem većih poslovnih promjena, današnji dan će vam biti veoma povoljan. Možete da očekujete zanimljivo poznanstvo. Očekuje vas povoljan dan da se posvetite emocijama. Prijala bi vam šetnja.

JARAC

Polje privatnog posla je dobro postavljeno kod vas pa u narednom periodu možete da imate pozitivnije rezultate. Pred vama je odličan dan za polje emocija. Bićete zadovoljni odnosom sa voljenom osobom. Zdravlje je dobro.

VODOLIJA

Možete da očekujete razrješenje poslovne situacije koja vas je duže vreme mučila. Očekuje vas zanimljivo poznanstvo i prilika da uđete u neku novu ljubavnu vezu. Ne biste trebali da imate probleme sa zdravljem.

RIBE

Moguće je da ćete uspjeti da ostvarite željene rezultate na polju posla i da ćete biti zadovoljni. Očekuje vas prilika za novo poznanstvo sa osobom koja će pokazati da želi ozbiljniju vezu sa vama. Bešika vam je osjetljiva.