Horoskop

HOROSKOP ZA 13. MAJ

OVAN

Vaša napetost i dovodi do gubitka koncentracije. Na poslovnom polju sada možete da budete skloni većim greškama. Dopada vam se osoba koja pokazuje da nije hladna prema vama. Mogući problemi sa zubima.

BIK

Možete da očekujete da ćete dobiti ponudu koja će vam biti veoma primamljiva. Očekuje vas flert sa osobom do koje vam je stalo. Možete da očekujete šansu da se zbližite uskoro. Osjećate se generalno dobro.

BLIZANCI

Vama dolazi prilika da donesete odluku koja će na pozitivan način da vam preokrene poslovne okolnosti. Imate dobru situaciju na polju ljubavi. Pred vama je period koji donosi pozitivne promene. Odlično se osećate danas.

RAK

Nije pretjerano povoljan dan. Možete da očekujete da ćete na poslovnom planu imati negativne preokrete. Možete da očekujete zanimljivu komunikaciju sa osobom koja vam se dopada. Moguća je vrtoglavica.

LAV

Skloni ste pravljenju grešaka na poslu. Moguće je da će vam danas poslledice doći na naplatu. Naglo se mijenja odnos između vas i partnera i niste sigurni više na čemu ste. Mogući su srčani problemi kod vas.

DEVICA

Imate utisak da vaš odnos sa nadređenima nije baš najbolji. Razmišljate o potrazi za drugim poslom. Ukoliko ste u braku, možete da očekujete povoljan period za rješavanje problema sa partnerom. Tegobe sa stomakom.

VAGA

Ne donosite odluke danas na poslovnom polju. Nije vam povoljan momenat za bitne promjene sada. Glasine koje kruže o vama mogu da poremete odnos koji imate sa voljenom osobom. Mogući su problemi sa grlom.

ŠKORPIJA

Iako vam se ukazuje nova poslovna prilika, niste spremni da je iskoristite. Potrebno vam je neko vrijeme da se od svega odmorite. Voljena osoba će vam pokazati svoja iskrena osjećanja. Povećan apetit i sklonost ka gojenju.

.STRELAC

Nije pretjerano povoljan dan za vaš posao. Moguće je da ćete imati rasprave sa nadređenima. Spremni ste da sa voljenom osobom razgovarate o planovima za zajednički život i proširenje porodice. Migrena vas prati.

JARAC

Čuvajte se zlonamernih ljudi koji se nalaze u vašem poslovnom okruženju. Očekuje vas nepovoljan period. Osoba koja vam se dopada pokazuje da takođe gaji interesovanje ka vama. Mogući su problemi zbog stresa.

VODOLIJA

Možete da očekujete da će biti problema na poslu. Tenzija i nervoza pod kojom ste negativno utiču na vas. Posvetite se malo više ljubavnom životu. Očekuje vas povoljan period za novu vezu. Nemate probleme sa zdravljem.

RIBE

Na polju posla slijedi pozitivna promjena koja će vam donijeti poboljšanje zarade. Sa partnerom imate razne nesuglasice. Vaš odnos može da bude prilično nestabilan u narednom periodu. Mogući su problemi sa pritiskom