Horoskop

HOROSKOP ZA 11. NOVEMBAR 2020.

OVAN

Saradnja sa nadređenom osobom vas frustrira. Druga strana ne prihvata vaše poslovne ideje jer izlaze iz okvira rutine. Zaintrigirani ste novim poznanstvom. Dopada vam se što druga strana izgleda stabilno. Disajni organi su osjetljivi.

BIK

Oblast suđenja je loše prikazana i nezadovoljni ste tokom suđenja ili presudom. Brak prolazi kroz ozbiljnu krizu. Iako je odnos jako loš, nadate se da će brak da opstane. Moguća je urinarna infekcija koja zahtijeva hitno liječenje.

BLIZANCI

Poslovna saradnja se ne odvija na zadovoljavajući način. Ne samo da dolazi do prekida nego su slabe šanse da se ikada više obnovi. Nepotrebno ste ljubomorni. Partner vas razumije i pokušava da vam ulije osjećaj sigurnosti. Kosti su osjetljive.

RAK

Odlično se slažete sa inostranim partnerima. Oduševljeni ste što imate slične poglede, očekivanja i ciljeve. Emotivno ste nezadovoljni duži period. Konačno prekidate vezu bez griže savjesti. Pripazite na ishranu.

LAV

Posao vas ne brine toliko koliko finansije. Ne sjećate se da ste ikada ovako loše finansijski stajali. Voljena osoba je razdražljiva. Vaši naporedi da riješite problem ili je bar smirite ne donose rezultate. Vrijeme je za posjetu stomatologu.

DEVICA

Na poslu je totalni haos. Sve što ste detaljno isplanirali, poslovne obaveze i raspored, iznenada se mijenja. Ne prijaju vam promjene. Niste zainteresovani za susret sa partnerom. Pod stresom ste i neophodan vam je odmor.

VAGA

Poslovna situacija je odlična. Posao se normalno odvija, bez ikakvih teškoća. Priliv finansija je stabilan. Nezadovoljni ste odnosom sa partnerom. Veza vas smara već neko vrijeme tako da otkazujete sastanak. Zdravlje je stabilno.

ŠKORPIJA

Situacija na poslu je iritantna. Zarad viših poslovnih ciljeva i dalje ste u kontaktu sa osobom koja vam ne odgovara. Partner je prilično neraspoložen. Suptilno pokušavate da ga saznate šta je dovelo do njegovog neraspoloženja. Genitalije su osjetljive.

STRELAC

Odnos sa kolegama je nezadovoljavajući. Imate utisak da nisu spremni za nove, drugačije, vaše ideje. Nezadovoljni ste vezom i prekidate je. Dosadila vam je nestabilnost druge polovine. Mogući su problemi sa sinusima.

JARAC

Nezadovoljstvo poslovnom situacijom je na vrhuncu i vi definitivno prekidate poslovnu saradnju. Komunikacija sa drugom polovinom nije najbolja. Dok vi smatrate da nema nade za vezu, ona smatra da ima. Mogući su problemi sa pritiskom.

VODOLIJA

Saradnja sa strancima se odlično odvija. Oduševljava vas što imate iste poglede na projekat. Nezainteresovani ste za emotivni segment i fokusirani ste na sopstvene duhovne potrebe. Zdravlje je stabilno.

RIBE

Uživate u poslovnom uspjehu. Niste očekivali da će toliko odjeknuti pa ste malo zatečeni tolikom pohvalama. Odličan je dan za novo poznanstvo. Privlači vas stabilnost i jačina kojom druga strana zrači. Osjećate se dobro.