Horoskop

HOROSKOP ZA 11. AVGUST 2020.

OVAN

Moguće je da ćete dobiti sasvim novu poslovnu ponudu koja vam više odgovara po svim pitanjima. Komunikacija sa voljenom osobom nije dobra i svjesni ste svojih grešaka, ali i dalje ništa ne mijenjate. Osjetljivi mokraćni putevi.

BIK

Imate mnogo energije i želite da se maksimalno posvetite poslu! Očekuje vas povoljan period. Očekuje vas prilika da osobi koja vam se dopada pokažete svoje interesovanje. Očekuje vas lijepa veza. Opustite se sa dragim ljudima.

BLIZANCI

Očekuje vas pozitivna atmosfera na poslovnom planu. Nećete imati nikakve brige i probleme. Uživate u lijepoj komunikaciji sa osobom koju volite. Ukoliko ste slobodni, novo poznanstvo vam dolazi. Problemi sa sinusima.

RAK

Moguće je da ne možete da realizujete baš sve ono što ste željeli. Za sada se zadovoljite malim pomacima. Očekuje vas prilika da obnovite kontakt sa osobom koju još niste preboljeli. Prošlost se vraća. Problemi sa cirkulacijom.

LAV

Današnji dan vam nije pretjerano povoljan za posao, pa povedite računa da ne dođe do većih komplikacija. Pred vama je prilika da se još više zbližite sa osobom koja vam se dopada. Prolazan kašalj.

DEVICA

Dajte sebi još malo vremena kako bi ostvarili svoje planove. Nemojte da dopustite da vas hvata nervoza i nestrpljenje. Prija vam pažnja koju dobijate od jedne osobe, ali niste sigurni da li ona želi vezu. Podložni ste upalama.

VAGA

Očekuju vas važna dešavanja tako da je od ključnog značaja da se sada postavite na pravi način. Ušli ste u period koji može da bude teži za vas, ako ste u braku. Moguće je da vodite velike unutrašnje borbe. Ukočenost.

ŠKORPIJA

Pred vama su nova dešavanja na poslovnom planu. Neke preokrete niste mogli da predvidite. Očekuje vas prilika da zajedno sa voljenom osobom riješite neke dileme i da na neki način ojačate vaš odnos. Dobro se osjećate.

STRELAC

Možete da očekujete promjene na polju posla. Ukoliko ste željeli novo radno mjesto, sada ga možete dobiti. Partner polako gubi strpljenje. U nekim stvarima ne možete protiv sebe. Mogući su problemi sa pritiskom.

JARAC

Nije vam problem da se posvetite poslu maksimalno kada znate da će vam to biti nadoknađeno na pravi način. Ukoliko imate partnera pred vama je odličan period u kojem ćete se jako lijepo slagati. Povedite računa o glavi.

VODOLIJA

Imate dosta poslovnih obaveza, pa vam neke stvari sada lakše stvaraju tenziju i pritisak. Moguće je da se nadate da će voljena osoba moći da vam progleda kroz prste iako ste griješili na razne načine. Pad imuniteta je naglašen.

RIBE

Možete da očekujete pozitivne promjene na poslovnom planu. Saradnja sa inostranstvom vam se može dobro isplatiti. Očekuju vas zanimljiva dešavanja sa osobom sa kojom već duže vrijeme flertujete. Imate sasvim dovoljno energije.