Zabava

HOROSKOP ZA 10. MAJ 2020.

OVAN

Ne odustajete od svojih ideja lako. Iako su vam okolnosti komplikovane, uporni ste da ostvarite poslovni uspjeh. Nije vam lako da se pomirite sa osobom do koje vam je stalo. Prijaće vam vježbanje.

BIK

Uz dovoljno kreativnosti biste lako mogli da ostvarite planove koje imate. Očekuje vas povoljan period. Na polju ljubavi vam slijedi period u kojem ćete imati neke komplikacije. Nemojte da se forsirate previše

BLIZANCI

Nemate dovoljno strpljenja i lako ulazite u poslovne rasprave i konflikte. Okolnosti vam na ovom polju nisu sada naklonjene.Trenutno niste zainteresovani za početak veze. Povećajte unos magnezijuma.

RAK

Moguće je da će vam se neočekivano pojaviti nova ponuda za posao. Spremni ste da prihvatite novi izazov. Očekuje vas povoljan dan za komunikaciju sa osobom do koje vam je stalo. Poradite na boljoj koncentraciji.

LAV

Možete da očekujete da ćete uspjeti da ostvarite svoje ambicije. Sudbina vam je naklonjena danas. Moguće je da razmišljate o braku. Spremni ste da na polju ljubavi pravite ozbiljnije promjene. Imate višak energije!

DEVICA

Imate povjerenje u svoje saradnike. Osjećate da se nalazite u povoljnom okruženju. Dolazi vam novo poznanstvo sa osobom koja će pokazati da je spremna da vam ukaže povjerenje i poštovanje. Osjećate se dobro.

VAGA

Slušajte svoju intuiciju u narednom periodu. Maksimalno se potrudite da na ovom polju budete posvećeni. Pokažite svoja osjećanja prema voljenoj osobi bez suzdržavanja. Važno je da budete otvoreni. Pazite na oči.

ŠKORPIJA

Pojavile su vam se komplikacije na polju posla, što vam stvara dodatnu nervozu. Pred vama je početak ljubavne veze. Spremni ste da uplovite u nov ljubavni odnos koji bi mogao da traje. Stres zbog posla vam škodi.

STRELAC

Ukoliko se bavite privatnim poslom, današnji dan vam donosi dobre vijesti oko pokretanja istog. Možete da očekujete jako dobru atmosferu sa osobom do koje vam je stalo. Zadovoljni ste. Odlično se osjećate!

JARAC

Možete da očekujete veoma važna dešavanja na poslovnom polju. Današnji dan je prekretnica za nove odluke. Ukoliko vam se dopada osoba koju ste nedavno upoznali, ostvarićete sa njom dobar odnos. Manji bolovi u grlu.

VODOLIJA

Bićete zadovoljni rezultatima koje ostvarujete. Povoljan je period na ovom polju za vas. Osjećate se dobro pored osobe do koje vam je stalo. Možete da očekujete pozitivne okolnosti. Naglašen je pojačan apetit.

RIBE

Možete da očekujete da ćete uspjeti u svojim namjerama na polju posla. Zadovoljni ste situacijom koju ste ostvarili na ovom polju. Na ljubavnom polju možete da očekujete romantičnu atmosferu! Hroničan umor vas prati.