Horoskop

HOROSKOP ZA 1. NOVEMBAR 2020.

OVAN

Niste sigurni koja je poslovna odluka bolja. Birate jednu, a kasnije je zamjenjujete drugom. Niste zadovoljni emotivnom sferom. Voljena osoba se osjeća nesigurno i pravi scenu za koju nemate živaca. Mogući problemi sa grlom.

BIK

Saradnja sa kolegama je odlična. Iako imate različite ideje i rješenja, uspjevate da se sporazumete i doneste okviran poslovni plan. Voljena osoba vas zamara, pa je ignorišete. Zdravlje je stabilno.

BLIZANCI

Nezadovoljni ste postignutim rezultatima. Od poslovnih pregovora ste očekivali mnogo, ali se nisu završili u vašu korist. Pokušavate da se opustite tokom izlaska upoznavajući nove ljude. Mogući su problemi sa grlom.

RAK

Poslovna situacija je nejasna. Imate neke opšte ciljeve, ali na konkretnom planu nije vam jasno šta vam je činiti. Voljena osoba je nestabilna. Nemate živaca za njene drame. Pripazite se povreda.

LAV

Ego vam pravi problem. Naporni ste u želji da nametnete svoja rješenja tako da kolege odbijaju saradnju sa vama. U emotivnoj sferi vas čekaju slični problemi, pa druga polovina zaključuje da je bolje da se ne vidite. Mogući su problemi sa koljenima.

DEVICA

Prilično ste vrijedni i uspješni što pojedinim kolegama smeta. Ne obazirete se na zlonamjerne komentare. Emotivna sfera vas ne zanima. Posao ima prioritet. Kada je zdravlje u pitanju prilično ste nervozni.

VAGA

Pravite dugoročne poslovne planove. Želite da osigurate posao i finansije u budućnosti. Emotivno ste nestabilni i u trenutku donosite odluku da prekinete vezu. Ukoliko ste imali bilo kakvih problema zdravlje se stabilizuje.

ŠKORPIJA

Nezadovoljni ste situacijom na poslu. Imate utisak da tapkate u mjestu jer ne uspijevate da prevaziđete probleme. Predstoji vam novo poznanstvo. Imate utisak da je nova osoba vrijedna vaše pažnje. Moguće su povrede.

STRELAC

Svoje ideje prezentujete na zanimljiv, šarmantan i svima jasan način. Nailazite na opšte odobravanje. Bavite se introspekcijom. Imate utisak da ste pravili mnoge greške u prethodnoj vezi. Zdravlje je stabilno.

JARAC

Prilično ste tvrdoglavi i zatvoreni za nove ideje. Kolege smatraju da je teško postići bilo kakav dogovor sa vama. Pokušavate da saznate što više detalja o tajnoj simpatiji. Na polju zdravlja disajni organi su osjetljivi.

VODOLIJA

Zainteresovani ste za saradnju sa strancima, ali oni još uvijek nisu ubijeđeni da je saradnja prava stvar. Imate naglašenu potrebu da vrijeme provedete sa partnerom. Smeta vam što nije fokusiran na vas. Zdravlje je solidno.

RIBE

Uložili ste cijelog sebe u posao i očekivali da budete nagrađeni. Krivo vam je što vas trud nije adekvatno vrijednovan. Imate potrebu za pažnjom partnera, ali on kao da je fokusiran na druge ljude, a vas ne primjećuje. Srce je osjetljivo.