Horoskop

Horoskop za 1. decembar

OVAN

Komunikacija sa strancima konačno donosi rezultate i vi potpusujete sporazum o saradnji. Ponosni ste na sebe naročito što su kolege sumanjale u vaš uspeh. Pokazujete simpatiji da su vaše namere ozbiljne. Zdravlje je stabilno.

 

BIK

Posao se normalno odvija. Očekuje vas razgovor sa nadređenom osobom koji neće proći najbolje, jer druga strana ne shvata neke stvari. Pred vama je novo poznanstvo koje budi želju za vezom. Napeti ste.

 

BLIZANCI

Sa nadređenom osobom pravite nove poslovne planove. Dobar deo odgovornosti biće upravo na vašim leđima. Nesigurni ste u partnerku i jako ljubomorni. Partnerki smeta vaše ponašanje i distancira se. Bubrezi su osetljivi.

 

RAK

Poslovni pregovori konačno donose konkretne rezultate. Posle mnogo muka konačno potpisujete sporazum o saradnjji. Jako ste stidljivi i partner ne zna šta vi tačno osećate u vezi njega. Zdravlje je stabilno.

 

LAV

Tokom razgovora za nov posao ostavljate pozitivan utisak. Delujete autoritativno i samouvereno. Odličan je dan za upoznavanje zanimljive osobe. Njene komentare smatrate inteligentnim i duhovitim. Zdravlje je stabilno.

 

DEVICA

Posao se normalno odvija, a problemi su vezani za oblast finansija. Očekuje vas trošak koji niste planirali. Vaše ponašanje prema simpatiji je preterano ozbiljno i kruto. Druga strana nema utisak da vas zanima. Problemi sa nervima.

 

VAGA

U fazi ste naglašene kreativnosti i imaginacije. Realizujete originalna umetnička dela. Ne vladate emocijama i pravite ljubomorne scene voljenoj osobi. Druga strana se nada da ćete se urazumiti. Digestivni sistem je osetljiv.

 

ŠKORPIJA

Posao je u zastoju. Ne uspevate da nađete rešenje za postojeće probleme. Kolega vam priskače u pomoć i daje konstruktivne savete. Fokusirani ste na voljenu osobu i zadovoljni odnosom. Moguće su urinarne infekcije.

 

STRELAC

Prilično ste takmičarski raspoloženi. Samouvereni ste i želite da potučete konkurenciju. Emotivna sfera je drugačija. Totalno ste nesigurni u emocije partnera što partnera pogađa. Glava je osetljiva.

 

JARAC

Totalno ste razočarani poslovnom saradnjom tako da je prekidate. Prekid se odvija u napetoj atmosferi. Niste zadovoljni vezom. Partner vam deluje hladno i nezainteresovano. Mogući su problemi sa disajnim organima.

 

VODOLIJA

Ambiciozni ste, puni samopouzdanja i imate visoka očekivanja. Pravite poslovne planove koji zahtevaju vašu punu posvećenost. Niste raspoloženi za druženje što partnera prilično pogađa. Mogući su problemi sa srcem.

 

RIBE

Fokusirani ste na poslovne obaveze i željni uspeha. Prilično ste samouvereni i imate utisak da nema cilja koji ne možete da pistignete. Emotivno ste zainteresovani, ali pasivni. Očekujete inicijativu od druge osobe. Zdravlje je stabilno.