Zabava

HOROSKOP ZA 01. JUN 2020.

OVAN

Spremni ste da se posvetite svom poslu i da budete vrijedni i maksimalno angažovani kako bi svoje ciljeve ostvarili. Očekuje vas komunikacija sa osobom koju ste voljeli u prošlosti. Podložni ste upalnim stanjima.

BIK

Moguće je da ćete imati neočekivane promjene na poslovnom planu i da ćete biti malo nesigurni zbog toga. Cijenite svoju slobodu i ne osjećate da ste sada spremni za početak nove emotivne veze. Moguća je prolazna prehlada.

BLIZANCI

Niste sigurni u svoje odluke na polju posla. Posavetujte se sa osobom koja je na ovom planu iskusnija od vas. Ukoliko budete nastavili da forsirate svađe sa voljenom osobom, moguć je prekid. Problemi zbog stresa.

RAK

Možete da očekujete da ćete dobiti dobru ponudu za novi posao. Pred vama je jako povoljan period na ovom polju. Ako budete poslušali intuiciju, uspjećete da odaberete pravu osobu za sebe. Problemi sa nesanicom.

LAV

Imate dobru namjeru da ostvarite poslovni napredak i da pomognete drugima, ali vam ne ide uvijek sve od ruke. Moguće je da vam često nije lako da realno sagledate situaciju sa emotivnim partnerom. Zdravlje vam ide na bolje.

DEVICA

Veoma ste odgovorni i pokazujete visok stepen posvećenosti vašem poslu. Možete da očekujete povoljan period. Moguće je da dolazi do prekida emotivne veze koja je trajala duže vrijeme. Problemi sa grlom.

VAGA

Bićete zadovoljni novim dešavanjima na poslu, ostvarili ste stabilnost kojoj ste težili na ovom planu. Kada je u pitanju ljubav, očekuje vas novo poznanstvo koje može da vam bude veoma interesantno. Povoljan je trenutak za dijetu.

ŠKORPIJA

Neki saradnici su protiv vas, pa na poslovnom polju možete da budete skloni određenim sukobima. Važno je da uvijek budete iskreni prema osobi do koje vam je stalo kako bi vaš odnos bio dobar. Veoma ste umorni.

STRELAC

Okrenite se novim poslovnim dogovorima koje smatrate važnim. Možete da očekujete povoljan dan za nova rješenja. Dolazi povoljan period u kojem ćete biti zadovoljni emotivnom situacijom. Izbjegavajte sve poroke.

JARAC

Vi ste uporni u svojim ambicijama i ne odustajete sve dok ne ostvarite solidne poslovne pozicije. Moguće je da sa partnerom imate nesuglasice koje vas opterećuju svaki dan sve više i da niste zadovoljni. Moguća je glavobolja.

VODOLIJA

Očekuje vas prilika da nađete posao koji će vam donijeti dosta sreće i zadovoljstva i materijalno poboljšanje. Ukoliko vam se dopada osoba koju ste nedavno upoznali, očekuje vas povoljan period za vezu. Problemi sa holesterolom.

RIBE

Finansijska situacija vam je problematična sada. Radite na tome da stabilizujete svoj posao. Niste spremni za veće planove kada je u pitanju emotivno polje. Dosta toga vas opterećuje. Povedite računa o krvotoku.