Zabava

Baku iz Ivanjice unuk pretvorio u holivudsku divu!

Aleksandar Dramićanin je srpski modni umetnik kod kog dolaze brojne javne ličnosti, ali je najveću inspiraciju pronašao u svojoj baki, ženi sa sela koja se inače ne sređuje, mada je prava prirodna lepotica i kada je zapala u ruke svog unuka, pretvorila se u pravu holivudsku divu.

Aleksandar je neverovatnu transformaciju podelio na društvenim mrežama i oduševio je sve svoje pratioce na Instagramu, ali i ljude koji do sada nisu pratili njegov rad. Baka je ispala prava pobednička marketinška kampanja za svog unuka jer se samo o ovoj ženi priča.

Aleksandrova baka Miloratka ne voli da se eksponira i čudno joj je što svi odjednom pričaju o njoj, čega čak i nije u potpunosti svesna.

– Ja nju transformišem od kako znam za sebe, ona je obična baka iz svog sela, ne sređuje se i skromna je žena, ali je prelepa i oduvek mi je inspiracija. Kosu uvek nosi u marami, pa sam došao na ideju i kosu da joj sredim. Pre desetak godina sam je već jednom šminkao, ali poslednji put sam to radio u karantinu jer sam za sve to vreme bio u Ivanjici, pa sam iskoristio priliku. Tada sam je bukvalno naterao jer nije bila posebno raspoložena za to, a drugi put sam to radio sa ciljem da uramim njene portrete u svom salonu, pa sam radio fotkanje posebno u te svrhe – priča Aleksandar za Noizz.

Najlepši model kojeg je Srbija u poslednje vreme videla baš i nije bila svesna koliko mnogo čini za svog unuka pristankom na fotkanje.

– Ona ima 86 godina, starija je baka i nije uopšte u svemu tome, ali je ipak pristala na fotkanje. Uspevam u sve da je ubedim, to je moja baka, pa je tako nešto najmanji problem, ali nije ona mene baš ozbiljno shvatila, mislim da uopšte nije svesna koliko to meni znači – priča nam Aleksandar i dodaje:

– Ona se uopšte ne razume u Instagram i društvene mreže, pa ne može ni da zamisli koliko je to odjeknulo i koliko su ljudi odlepili za njenom lepotom. Stvarno je prelepa žena, ima divne plave oči i lepo lice, svi su oduševljeni njom. Toliko je nesvesna tih stvari da je kada sam joj doneo haljinu za fotkanje apsolutno nije zanimalo ko ju je pre nje nosio, samo mi je rekla ‘nemoj da dobijem koronu jer nosim tuđe haljine – kroz smeh priča ovaj modni umetnik.

Zanimalo nas je i kako je na baku uticala transformacija i hoće li trajno menjati imidž.

– Nije ona u tom fazonu, nego je baš prava baka, nju to uopšte ne interesuje. Ne voli da se sređuje i kad sam joj predložio transformaciju „pred kamerama“, mislila je da se šalim sa njom. Nju uopšte ne interesuje šminkanje, niti pravljenje frizura, baš nije njena priča i često joj nije jasno zašto je meni to toliko bitno, ali uvek mi učini – zaključuje Aleksandar.

Ono što je skrenulo pažnju na fotografiji je haljina u kojoj se baka slikala.

Naime, tu istu haljinu na snimanju spota za svoju pesmu nosila je Anastasija Ražnatović, ćerka pevačice Svetlane Cece Ražnatović.

(Noizz/Kurir.rs Foto: printscreen)