Republika Srpska

Addiko krediti za mala i srednja preduzeća: Do 1.000.000 KM bez troškova obrade za samo 24 sata

Ako osjetite da preduzetnička klima postaje zima, vrijeme je za Addiko kredite za mala i srednja preduzeća. Ukoliko vodite malo ili srednje preduzeće ili ste samostalni preduzetnik, Addiko banka Banja Luka u okviru svoje posebne ponude za ovaj segment,  omogućiće vam kredit do 1.000.000 KM – bez troškova obrade, sa rokom realizacije kredita do 24 sata.

„Kada je u pitanju ponuda Addiko banke Banja Luka za pravna lica, naš strateški fokus su upravo mala i srednja preduzeća i preduzetnici kojima smo ovom posebnom ponudom omogućili ponudu kredita koja je ovoj vrsti poslovne zajednice prihvatljiva i sa kojom mogu da naprave iskorak u poslovanju. Addiko banka Banja Luka uvijek je tu za sve klijente, a ovom, posebnom ponudom želimo da mala i srednja preduzeća rastu uz podršku Addiko banke.“, izjavio je Duško Prešić, direktor Odjela upravljanja prodajom za pravna lica u Addiko Bank a.d. Banja Luka.

Sve informacije o kreditu za mala i srednja preduzeća, ali i o ostalim proizvodima i uslugama Banke pronađite na: addiko-rs.ba, a za sva pitanja pozovite Addiko kontakt centar na: 051 951 000.