Horoskop

HOROSKOP ZA 10. OKTOBAR 2020.

Ovan

Zanimljiv dan je pred vama. U isto vrijeme ćete se odmarati i biti aktivni sa ljudima koje volite. Odmor za tijelo je bitan, ali je psihički odmor možda čak i važniji.

Na ljubavnom planu nemate razloga da budete neraspoloženi.

Bik

Niste usamljeni kada govorimo o prijateljima i porodici, ali vam ipak fali nešto što ne možete da objasnite da bi bili srećni.

Imate želju da cijelog dana provedete sami uz omiljenu knjigu zatvoreni u svoja četiri zida.

Blizanci

Oslobodite se negativne energije tako što ćete izbjegavati ljude koji tu istu energiju emituju. Upijajte samo pozitivne stvari oko vas.

Dan je idealan za provođenje vremena sa partnerom, večernji sati naročito.

Rak

Uživajte u kvalitetno organizovanom danu, zaslužili ste to poslije dužeg perioda napornog rada. Još naporniji period vas tek očekuje.

Ako ste sami, nećete vječno to i ostati, nemojte se plašiti da nećete naći savršenu osobu za vas.

Lav

Druželjubivi ste prema kolegama i oni to cijene, možda je konačno došlo vrijeme da se malo bolje upoznate. To nikako ne može da škodi, može samo da koristi.

Sredite se maksimalno i rezervišite večernje sate za opušten provod sa najboljim prijateljima, zaslužili ste to.

Devica

Novi poslovni planovi su pred vama samo vam treba malo dodatnog motivisanja da krenete žustro i žestoko u cijelu tu priču.

Pogrešno izgovorene riječi umiju da zabole, zapamtite to sljedeći put kada budete rekli partneru šta vam smeta u vašoj vezi.

Vaga

Imate čestih problema sa želucem i sa varenjem generalno, potražite savjet od vašeg ljekara, problem nije ozbiljan, ali je neprijatan.

Ne volite da vas poistovećuju sa onim kolegama koji se samo provlače preko leđa drugih a ne rade ništa. Vi znate koliko vrijedite.

Škorpija

Što prije shvatite da nisu sve kolege zlonamjerne, to bolje za vas. Ostvarite kontakt sa ljudima koji će vam pomoći da napredujete.

Možda je bolje da se danas ne vidite sa bliskom osobom, zbog pojačanih emocija i nekih osjetljivih riječi može doći do nepotrebne rasprave.

Strelac

Ne volite kada drugi misle da ste tu gdje jeste zbog nekih vaših privatnih veza sa ljudima na visokim položajima. Više volite da vas cijene zbog onog što jeste.

Priželjkujete neka nova dešavanja na privatnom planu, ukoliko se malo potrudite stvari će krenuti u pravom smjeru.

Jarac

Stalo vam je do određene osobe i više nego što sami to sebi želite da priznate. Zapitajte se da li je pravi trenutak da se upuštate u tu priču.

Emotivne igre i kalkulacije nikada nisu bile vaš fah, ne volite da gubite vrijeme na stvari koje će još više zakomplikovati cijelu priču.

Vodolija

Ignorišete loše komentare na poslu i za sada smatrate da ste na pravom putu da prevaziđete sve negativne stvari koje su vas sputavale.

Ignorisanju partnerovih poziva za promjenu nećete učiniti da neki problemi nestanu. Naprotiv.

Ribe

Odmor vam je prijeko potreban, ali morate izdržati još malo dok se ova faza na poslovnom planu ne završi.

Ne možete živjeti na račun prošlosti, mnoge stvari su se promjenile a vi se niste mijenjali u skladu sa tim promjenama.