Region

ПРОФ. ДР ЗДРАВКО КРИВОКАПИЋ НА ЦЕТИЊУ: НА ТЕМЕЉИМА ТРАДИЦИЈЕ И ИСТОРИЈЕ, ГРАДИМО БУДУЋНОСТ ЗА СВЕ

Nosilac liste koalicije „Za budućnost Crne Gore”, profesor Zdravko Krivokapić, posjetio je Cetinje, odakle je poručio da bez očuvanja svetinja, tradicije, korjena i baštine predaka, nema ni stvaranja svijetle budućnosti za sve građane naše zemlje.

„Posjetio sam Cetinjski manastir kako bih uzeo blagoslov od Svetog Petra Cetinjskog za sve aktivnosti koje nam slijede na putu pobjede”, rekao je Krivokapić.

On je položio i vijenac na grob kralja Nikole u crkvi na Ćipuru te istakao da bi danas mnogi trebalo da se ugledaju na ovog velikog državnika.

„Kao državniku, književniku, caru junaka, odao sam poštu kralju Nikoli, koji je vodio Crnu Goru više od 50 godina, koji je dao jedan pečat – pečat koji bi danas trebalo mnogi da slijede. On je dovodio sve što valja u Crnu Goru i želio da napravi najbolje za narod. On nikada nije pravio razliku ko je kakve vjere, koje nacionalnosti, nego je gledao da pomiri i ono što nije pomirljivo, da spoji i ono što nije spojivo i da uradi dobro za narod tadašnje Crne Gore”, kazao je Krivokapić.

,,Upravo to i mi namjeravamo da učinimo – da ujedinimo narod za budućnost naše Crne Gore”, zaključio je.

Borba