nedelja decembar 17, 2017
16
feb 2017
DA LI JE MEL GIBSON REDITELJ NASTAVKA BIOSKOPSKOG HITA SUICIDE SQUAD
Napisao Administrator

Svjetski mediji navode da će se veliki glumac i reditelj Mel Gibson pridružiti narastajućem DC svijetu i to u ulozi reditelja nastavka filma Suicide squad (kod nas preveden kao Odred otpisanih). Warner Bros. se navodno već nalazi u pregovorima sa Gibsonom no za sada još nije postignut službeni dogovor.

Originalni film, koji je izašao prošle godine, režirao je David Ayer, a među glumačkom ekipom bili su Will Smith, Margot Robbie i Jared Leto. Tokom produkcije naišli su na neke probleme, a sam film nije baš najbolje prihvaćen, ali je zaradio preko 745 miliona dolara, dovoljno da se odmah odobri i nastavak. Ayer neće režirati nastavak, ali ostaje u tom svijetu te se trenutno nalazi u produkciji filma Gotham City Sirens, projekta na kojem će ponoviti saradnju sa Margot Robbie, a koji se fokusira na ženske antagoniste iz DC svijeta.


Određeni izvori bliski spomenutim stranama otkrili su kako se Gibson već pomalo upoznaje s materijalom. No, studio ne čeka pasivno njegovu odluku već razmatra i druge reditelje među kojima je i Daniel Espinosa.

Gibson se trenutno nalazi na dobroj poziciji, njegov posljednji film Hicksaw ridge (Greben spašenih) zaradio je šest nominacija za Oskara, među kojima su i za najbolji film i za najbolju režiju.


 

Komentari   

 
Grazyna
0 #1 Grazyna 28-11-2017 09:12
I have checked your blog and i have found some
duplicate content, that's why you don't rank high in google, but there is a tool that can help you to create
100% unique content, search for: Boorfe's tips unlimited content

Have a look at my page: CharlesSmall: https://Zelda21.jimdo.com
Citat
 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži